MHP'nin Urfa adayı belirlendi

TAKİP ET

MHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayını açıkladı. MHP'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Çetinkaya oldu.

Genel olarak Ak Parti ile 2019 yerel seçimler için ittifak kuran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), ittifakı Şanlıurfa'da sürdürmedi. MHP, Şanlıurfa'da Ak Parti'den sonra Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıklayan ikinci parti oldu. MHP, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Türkiye Belediyeler Birliği Başdanışmanı Abdullah Çetinkaya oldu.



Abdullah Çetinkaya, sosyal medyadan teşekkür etti

Sosyal medyadan adaylığı ile ilgili açıklamada bulunan Abdullah Çetinkaya, "2019 Mahalli İdareler seçimleri için memleketimiz Şanlıurfa’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak şahsıma güven duyup bu görevi tarafıma tevdi eden başta MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli olmak üzere, Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve MYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz’a teşekkür ederim. Güzel bir seçim süreci ve başarılı sonuçlar için teşkilatlarımız, partililerimiz ve hemşehrilerimizle uyum içerisinde çalışacağız." dedi.