'Millet çalışıyor; bizimkiler nikah kıyıyor!'

TAKİP ET

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in Rumkale'de devam eden çalışmaları incelemesi üzerine Şanlıurfa'da dikkatler belediye başkanlarına çevrildi. Konu ile ilgili sosyal medyada yorum yapan vatandaşlar, "Başka illerde çalışmalar olurken, bizim belediye başkanları nikah kıyıyorlar." ifadelerini kullandılar.

2019 Göbeklitepe Yılında turizm hedefini büyüten Şanlıurfa'nın konaklama sorunu nedeniyle  turizm hedefinde amacına ulaşamamasına neden oldu. Turizmde yaşanan sorunlar henüz çözülemezken, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından turizm cenneti Rumkale ile ilgili çalışmalarını hızlandırdı. Rumkale ile ilgili dik yamaçlara 100 adet seyir terası, kıyıda satış birimleri ve otopark yapımı çalışmalarını başlattı. Projenin ise 6 ayda bitirilmesi belirtildi.

Turizm potansiyelini büyüten Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin hafta sonu programını da Gaziantep Valisi Davut Gül ile bu bölgedeki çalışmaları incelemekle geçirdi. Bu durumda vatandaşların gözü Şanlıurfa'daki gelişmelere çevrildi.



 



Urfa'nın belediye başkanları nikah kıymaktan ve ziyaret gerçekleştirmeden öteye geçemiyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını takdir eden vatandaşlar, Şanlıurfa'nın belediye başkanlarının aynı çalışmaları yapmadıklarını eleştirdi. Bazı ilçe başkanlarının hafta sonu programlarını nikah kıymakla geçirmesi de tepkiler arasında yer aldı. Öyle ki Şanlıurfa belediye başkanlarını sosyal medyadan eleştiren vatandaşlar, "Diğer illerde her geçen gün çalışma alanları genişlerken, Şanlıurfa'da sorunların bulunmasına rağmen çözüm bulunmuyor. Şanlıurfa belediye başkanları da sürekli ziyaret gerçekleştiriyorlar ve düğünlerde nikah kıyıyorlar." yorumunda bulundular.

 

millet çalışıyor; bizimkiler nikah kıyıyor! gaziantep büyükşehir belediye başkanı fatma Şahin Şanlıurfa ın konaklama sorunu turizm potansiyelini büyüten