Milletvekili aday adayı başarılı bir sınav verdi!

TAKİP ET

Gelecek Partisi Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Mehmet Kartal, Ankara'da gerçekleşen Milletvekili adaylık mülakatında başarılı bir profil çizdi.

 14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekili seçimleri için partiler genel merkezlerden düzenledikleri mülakatlarla en ideal adayı belirleme çalışıyor.

Şanlıurfa’nın genç, dinamik, atılgan, başarılı siyasetçisi Gelecek Partisi’nin milletvekili aday adayı Mehmet Kartal, Ankara’da gerçekleşen mülakatta genel başkan yardımcılarından tam not aldı.

Genel Merkez’de partisisin Genel Başkan yardımcılarıyla bir araya gelip projeleri hakkında konuşan Mehmet Kartal, Şanlıurfa için hazırladığı projeleri uzun uzun anlattı.

Genel Başkan yardımcılarıyla yaptığı görüşme sonrası başarılı siyasetçi Mehmet Kartal 24. Dönem Gümüşhane Milletvekili, Gelecek Partisi’nin  İdari ve Mali İşler Başkanı Feramuz Üstün ile sohbet etti. Ankara’da gerçekleşen mülakattan açıklama da bulunan Mehmet Kartal “Ankara genel merkezde mülakatımızı tamamlayıp Şanlıurfa’ya dönüp Seçimim çalışmalarımıza devam edeceğiz hakkımızda hayırlısı.” Dedi.

ANKARA DÖNÜŞÜ BİTKİN DÜŞTÜ!

Ankara’da başarılı bir sınav çıkaran Gelecek Partisi Şanlıurfa aday adayı Mehmet Kartal, memleketine doğru yola çıktığı esnada Niğde yakınlarda rahatsızlanıp Niğde Bor Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede yapılan kontrollerin ardından yorgunluktan bitkin düştüğü öğrenilen Mehmet Kartal, tedavi edildikten sonra taburcu oldu.

Bugün Şanlıurfa’da olması beklenen Gelecek Partisi Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kartal, en kısa sürede seçim çalışmalarına ara verdiği yerden devam edeceğini belirti.

 

Mehmet Kartal Gelecek Urfa Ankara