Milletvekili Dusak'tan Urfalılara müjde

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aynı zamanda İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamenterler Birliği (İSİPAB) Başkanı Abdurrahim Dusak İslam Dünyası Turizm Başkenti olarak seçilen Şanlıurfa için müjdelerini peş peşe sıraladı.

Abidjan’da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamenterler Birliği (İSİPAB) 49.’ncusu düzenlenen İcra Kurulu Toplantısına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak’ta katıldı.

Şanlıurfalıları yakından sevindiren haberleri sıralayan Abdurrahim Dusak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak müjdeleri duyurdu.

Milletvekili Dusak paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“ Her yıl, İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamentolar Birliği olarak insan hakları, bilim, sanat, kültür, liderlik ve spor alanlarında öne çıkan bir kişiye “Başarlı Müslüman Şahsiyet”ödülü verilmesi.

Bu ödül, İslam Dünyasında, alanında üstün başarı gösteren ve İslam değerlerini yansıtan bireyleri teşvik etmeyi ve İslam ülkelerindeki manevi birliği tesis etmeyi amaçlamaktadır.

Bu sayede İslam toplumunda ilerlemeye katkı sağlayan isimlere hak ettikleri takdir ve teşvik verilerek, onların başarılarına vurgu yapılacaktır.

 2023 yılında İslam İşbirliği Teşkilatı'nın #OIC İslam Dünyası Turizm Başkenti olarak seçtiği Şanlıurfa'mızda PUIC üyesi 54 ülkenin bir araya gelerek toplantı yapılması” paylaşımında bulundu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak Abdurrahim Dusak İslam Dünyası Turizm Başkenti Şanlıurfa