Milletvekili Eyyüpoğlu'ndan 100. yıl mesajı

TAKİP ET

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. İbrahim Eyyüpoğlu, Cumhuriyet Bayramı için 'Ülkemizin kuruluşunun ve bağımsızlığımızın sembolüdür' dedi. 

Mesajında; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ülkemizin kuruluşunun ve bağımsızlığımızın sembolüdür diyen Eyyüpoğlu, “Bir asır önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde başlatılan bu büyük devrim, ülkemizi çağdaş, demokratik ve bağımsız bir cumhuriyete dönüştürdü” ifadelerine yer verdi.

“Bugün, bu büyük mirası gelecek kuşaklara taşımak ve Türkiye Yüzyılı vizyonunu gerçekleştirmek için daha fazla sorumluluğumuz var” vurgusu yapan Eyyüpoğlu, mesajında şunları söyledi: 

Cumhuriyetimizin temel değerleri üzerine inşa ettiğimiz bu büyük ülkeyi daha da ileriye taşımak için el birliğiyle çalışmalıyız.

"Gençlerimiz, bu yolculuğun en önemli taşıyıcıları olacak"

Türkiye Yüzyılı hedefimiz, ülkemizi dünya sahnesinde daha saygın bir konuma getirmeyi amaçlıyor. Bu hedefe ulaşmak için bilim, teknoloji, eğitim, kültür ve ekonomi alanlarında daha da ileri gitmeliyiz. Gençlerimiz, bu yolculuğun en önemli taşıyıcıları olacak. Onlara daha iyi bir gelecek bırakmak için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız.

"Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa edeceğiz"

Bugün, Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlarken, Türkiye'nin 100. Yılını geride bırakacağımız bu yolda daha fazla birlik ve dayanışma içinde olmalıyız. Hep birlikte elde edeceğimiz başarılarla, Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa edeceğimize olan inancımızı yineliyorum.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor nice güzel yüzyıllar geçirmek dileğiyle.”

TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu Cumhuriyet Bayramı