Milli piyango çekilişine sayılı gün kaldı

TAKİP ET

Milli piyango çekilişe 2 gün kala Şanlıurfa'da bilet satışları arttı. Zengin olma hayalleri ile bilet alan vatandaşlar daha çok çeyrek bilet alıyor. Bugüne kadar büyük ikramiyenin çıkmadığı kentte vatandaşların yeni yıldan pekte umudu yok.

2022 Milli piyango biletleri bayilerde ve satış noktalarında yapılıyor. Vatandaşın umudu olmadığı biletlere ise bir hayli ilgisi ise yüksek görünüyor. 31 Aralık gecesi şanslı kişi belli olacak. Dağıtılacak toplam ikramiye tutarının 670 milyon 760 bin TL olarak açıklandı. Vatandaşlar bilet sonuçlarını gazetelerden internetten ve televizyonlardan şanslı numaraları öğrenebilecek. Şanlıurfa’da Mili piyango satışı yapan Sado Beşaltı, günde ortalama yüz bilet sattığını söyledi.

31 Aralık gecesi yapılacak olan Milli Piyango çekilişi için sayılı günler kala zengin olma hayali kuranlarınlar için heyecanla bekleyiş sürüyor. Milli Piyango yılbaşı çekilişi için biletler bayilerde ki yerini âmâya başlamasının ardında vatandaş bayi ve bilet satış noktaların yolunu tutu.  Çeyrek, yarım ve tam olarak satışa sunulan biletlerin fiyatları ile birlikte Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiye ne kadar sorusunun yanıtı haberimizi detayında bulabilirsiniz.

MİLLİ PİYANGO BÜYÜK İKRAMİYE NE ZAMAN ÇEKİLECEK?
2022 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonrası, amorti dahil olmak üzere tüm ikramiye sonuçlarını Milli Piyango Online web sitesi ve Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması üzerinden takip edilebilecek. Büyük ikramiye çekilişi 31 Aralık Cuma gecesi saat 23:00'te gerçekleşecek.

BÜYÜK İKRAMİYE TUTARI 120 MİLYON TL
Milli Piyango İdaresinin belirlediği Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 120 TL, yarım 60 TL ve çeyrek bilet 30 TL olarak belirlendi. Yılbaşı biletleri bayilerden, satış noktaları ve internet sitesi üzerinden alınabilecek. 2022 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişin büyük ikramiye tutarı 120 milyon Türk Lirası olarak duyuruldu. Dağıtılacak toplam ikramiye tutarının 670 milyon 760 bin TL olacağı çekiliş sonrası, oyun severler, amorti sonuçları  dâhil olmak üzere biletlerine ikramiye çıkıp çıkmadığını www.millipiyangoonline.com‘dan öğrenebilecek.

VATANDAŞIN SON ZENGİN OLMA HAYALİ MİLİ PİYANGO
31 Aralık akşamı yapılacak olan Milli Piyango 2022 yılbaşı çekilişi için geri sayım başlarken uğurlu sayının kime çıkacağı heyecanını da daha da artırmaya başladı. Yılbaşının olmasa olmazı Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi, zengin olmak isteyenlerin hayalini süslüyor. Büyük ikramiyesi ile dikkatleri çeken yılbaşı çekilişi biletleri satılmaya devam ediyor. Şanlıurfalı Vatandaşlarda zengin olma hayliyle biletlerini bayilerde ve satış noktalarında alıp 31 Aralık akşamını beklemeye koyuldu.
Şanlıurfa’da Mili piyango satıcısı Sado Beşaltı; “Bu yıl önce ki yıllara göre bilet satışları daha düşük olduğunu dile getirdi. Har yıl olduğu gibi bu yılda yeni yıla çok az bir süre kala, bilet almak isteyen vatandaşlar için mili piyango standını kuran, mili piyango satışı yapan yılların satıcısı olan, Beşaltı “vatandaşın alım gücü olmadığı için bu yıl önce ki yıllara göre satışlar çok düşük. Önce ki yıllarda günde yaklaşık 300 ile 400 arasında bilet satışı yaptığın ancak bu yıl günde en fazla 100 ile 150 arasında satabiliyorum” dedi.

“VATANDAŞ ZENGİN OLMA HAYALİNDEN VAZGEÇMİYOR”
Beşaltı, “Uzun yıllardır bilet şans oyunu satışını yapıyorum. Bu yıl ki bilet satışları tam 120 TL, yarım 60 TL ve çeyrek bilet 30 TL olarak satıyoruz. Vatandaş alım gücü düşük olduğu için daha çok yarım ile çeyrek mili piyango almayı tercih ediyorlar. Milli piyango bileti almak isteyen vatandaş hem çok kararsız hem de tedirgin çünkü fiyatlar yüksek olduğu için bu parayla bilet alırsam çıkmasa param boşa gider diye korkuyor. Her şeye rağmen vatandaş zengin olma hayalinden vazgeçmiyor biletlerini alıyorlar çünkü şans bu nede olsa Mili piyango bu çıkmaz dememek lazım. Zengin olmak isteyenler için son gün bence bilet almak isteyenler biraz acele etsinler” ifadelerini kullandı.

E.Berfin Maçça / Urfa Değişim
 

milli piyango milli piyango bileti milli piyango bileti al milli piyango bileti ne kadar milli piyango online