Minik yü­zü­cü­ler ser­ti­fi­ka­la­rı­nı aldı

TAKİP ET

Ka­ra­köp­rü Be­le­di­ye­si ta­ra­fın­dan 'Yüzme Bil­me­yen Kal­ma­sın' kurs­la­rı kap­sa­mın­da yüzme eği­tim­le­ri­ni ba­şa­rı ile ta­mam­la­yan minik yü­zü­cü­le­re, ser­ti­fi­ka­la­rı­nı Ka­ra­köp­rü Be­le­di­ye Baş­ka­nı Metin Bay­dil­li verdi.

Ka­ra­köp­rü Be­le­di­ye­si Spor İşleri Mü­dür­lü­ğü bün­ye­sin­de 7-12 yaş arası ço­cuk­lar için “Yüzme Bil­me­yen Kal­ma­sın” pro­je­si kap­sa­mın­da açı­lan kurs­la­rı ba­şa­rı ile ta­mam­la­yan 400 öğ­ren­ci­ye dü­zen­le­nen tören ile ser­ti­fi­ka­la­rı ve­ril­di.

Do­ğu­kent ka­pa­lı yüzme ha­vu­zun­da dü­zen­le­nen ser­ti­fi­ka tö­re­ni­ne ka­tı­lan Ka­ra­köp­rü Be­le­di­ye Baş­ka­nı Metin Bay­dil­li, Uzman ho­ca­lar ta­ra­fın­dan ve­ri­len eği­tim­le­ri ba­şa­rı­lı bir şe­kil­de ta­mam­la­yan minik yü­zü­cü­le­ri teb­rik ede­rek ser­ti­fi­ka­la­rı­nı verdi.

Ka­ra­köp­rü Be­le­di­ye­si ola­rak her zaman ço­cuk­la­rın ve genç­li­ğin ya­nın­da ol­duk­la­rı­nı be­lir­ten Baş­kan Metin Bay­dil­li, “Genç­lik Spor Ba­kan­lı­ğı­mı­zın “Yüzme bil­me­yen kal­ma­sın” pro­je­si kap­sa­mın­da Do­ğu­kent Ka­pa­lı Yüzme ha­vu­zu­muz­da ço­cuk­la­rı­mız için kurs­lar açtık. Bugün de yaş­la­rı 7 ila 12 ara­sın­da de­ği­şen 400 ço­cu­ğu­mu­za ser­ti­fi­ka­la­rı­nı ver­dik” dedi.
Baş­kan Bay­dil­li şun­la­rı söy­le­di:
“Siz­ler bizim için çok kıy­met­li­si­niz. Şan­lı­ur­fa’mızın Tür­ki­ye’nin en genç nü­fu­su­na sahip olan ili. Biz­ler, ön­ce­lik­le genç­le­ri­miz ve ço­cuk­la­rı­mı­zın boş za­man­la­rı­nı kitap oku­may­la, spor­la ve yüz­mey­le de­ğer­len­dir­me­le­ri is­ti­yo­ruz. Bugün bu­ra­da aç­tı­ğı­mız yüzme ha­vu­zu­muz­da ço­cuk­la­rı­mı­zın yüzme öğ­ren­me­le­ri biz­le­re ger­çek­ten mut­lu­luk verdi. Ser­ti­fi­ka alan tüm öğ­ren­ci­le­ri­mi­zi teb­rik edi­yo­rum”
Ko­nuş­ma­nın ar­dın­dan kursa ka­tı­lan 7 ya­şın­da­ki minik Ahmet Sefa Zaza ha­vu­zu boy­dan boya yüzdü. 
(Haber Mer­ke­zi)

Ka­ra­köp­rü Be­le­di­ye­si Do­ğu­kent ka­pa­lı yüzme ha­vu­zu