Misafirhane belediye binasına dönüştürülecek

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın en büyük ilçesi olan Eyyübiye'ye hizmet binası yapılamayınca, hasta yakınları için daha önce yapılan misafirhane, belediye binasına dönüştürülecek. Misafirhane olarak ise yakındaki caminin alt bölümü kullanılacak.

Şanlıurfa'da Eyyübiye ilçesinin en kalabalık ilçe olmasına rağmen belediyenin halen kendine ait bir binası bulunmuyor. Yıllardır belediye binasının yapılacağı söylemleri gündeme gelse de bir türlü yapılmadı. Eyyübiye Belediyesi için hizmet binası yapılmayınca halihazırda olan misafirhanenin belediye binasına dönüştürülmesi kararlaştırıldı.

 

Misafirhane belediye binası; caminin alt kısmı da misafirhane olacak

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen hasta yakınları için otel konforunda yapılan Tenzile Erdoğan Misafirhanesi, Eyyübiye Belediyesi'nin hizmet binasına dönüştürülmesine karar verildi. Yapılan misafirhanenin bir türlü yapılmayan belediye binasına dönüştürülmesi ile hasta yakınları için de Kaysı Camisi'nin alt kısmı misafirhaneye dönüştürüldü.  

 

 'Kamu Kampüsü için görüşmeler devam ediyor'

Caminin altında yapılan misafirhanenin konforlu bir şekilde yapıldığına dikkat çeken Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Kamu Kampüsü çalışmaları için de milli emlak ve rektörlükle görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

 

misafirhane belediye binasına dönüştürülecek kamu kampüsü için görüşmeler devam ediyor misafirhane belediye binası; caminin alt kısmı da misafirhane olacak