Nevali Otel 2 aydır neden kapalı!

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde yer alan Nevali Otel, 6 Şubat'ta yaşanan  depremden bu yana hizmete kapalı. Kahramanmaraş'lı 7,7 ve 7,6'lık depremlerden etkilenen 11 il arasında yer alan Şanlıurfa'da, 5 yıldızlı otel olarak hizmet veren ve kentin en yüksek binalarından olan Nevali Hotel depremin ardından 2 ay geçmesine rağmen hizmete daha açılmadı.

24 katlı, 209 oda kapasiteli Nevali Otelde 2 kral dairesi, 36 süit oda, 168 standart oda ve engelliler için özel tasarlanmış 4 ayrı engelli odasına sahip otelin 2 aydan beri kapalı olması tepkileri ve soru işaretlerini beraberinde getirdi.

DEPREMİN 17. GÜNÜNDE AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Yaşanan depremden sonra hizmette kapatılan otelin bir türlü açılmaması kafalarda soru işaretleri bırakırken otelin yönetimi depremin 17.gününde basın açıklamasında bulundu.

Nevali Otel Genel Müdürü Emin Akbaş, otellerinde her hangi bir sıkıntı olmadığı sadece artçı depremler devam ettiği için tedbir amaçlı kapalı tuttuklarını ve en kısa sürede yeniden hizmet vereceklerini ifade etmişti.

Otelin Genel Müdürü Emin Akbaş, “Otelimiz çok şükür sapa sağlam. Sadece tedbir amaçlı kapattık. Çünkü artçı sarsıntılar devam etiği için 105 çalışanımızın hayatını riske atamazdık. Ufak tefek birkaç döküntümüzü hallettikten sonra inşallah en kısa zamanda otelimizi açacağız.”  Sözlerine yer vermişti.

ÜNLÜ SPOR YORUMCUSU FİTİLİ ATEŞLEDİ YİNE

Nevali Otelin kapalı olmasının yankıları yavaş yavaş dinerken Şanlıurfalı ünlü spor yorumcusu Mehmet Baylan, otelin neden kapalı olduğunu sordu.

Baylan, yaptığı açıklamada “Arkadaşlar merak ettim diye soruyorum Şanlıurfa’nın en büyük oteli olan bu tesisimiz kapalı nedenini bilen var mı acaba.?” İfadelerini kullandı.

BÜYÜK İDDİA ORTA HASARLI

Ünlü spor yorumcusunun yaptığı açıklamanın ardından bazı sosyal medya kullanıcıları otel ile ilgili skandal bir iddia ortaya attı.Sosyal medya kullanıcıları otelin orta hasarlı olduğunu ileri sürdü.

Şanlıurfa Nevali Haliliye Otel