Nihat Çiftçi'den mitinge davet

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi, Fatih Erbakan'ın katılımı ile yarın yapılacak mitinge tüm Şanlıurfalıları davet etti.

Mahalli İdareler seçimlerine günler kala Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa’da yakaladığı rüzgarı attırmayı hedefliyor. Şanlıurfa’nın 13 ilçesinde iddialı olarak seçime giden Yeniden Refah Partisi, 2 Şubat tarihinde sadece iki adayın netleştiği bir dönemde çoşkulu bir miting yapmıştı. Seçimlere bir hafta kala bu defa tüm adayları ve Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılım ile büyük miting yapılacak.

NİHAT ÇİFTÇİ’DEN DAVET

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde Belediye Başkan adayı olan Nihat Çiftçi, tüm Karaköprülüleri yapılacak mitinge davet etti.

Çiftçi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: 23 Mart Cumartesi Günü saat 14’te, Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan Şanlıurfalı hemşehrilerimiz ile buluşuyor. Genel başkanımızı Şanlıurfalılar ev sahibi olarak misafir edeceğiz. Miting alanımıza katılarak bu coşkuya ortak olmanız tüm halkımızdan bir temenni dileğimizdir. Herkesi Nevali Otel arkasındaki miting alanına davet ediyoruz.

Dr. Fatih Erbakan Şanlıurfa Nihat Çiftçi Şanlıurfa haberleri