Nihat Çiftçi: İnsan odaklı hizmet yapacağız

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan adayı Nihat Çiftçi, seçilmeleri halinde insan odaklı bir belediyecilik yapacaklarını söyledi.

Aday gösterildikten sonra Karaköprü’de büyük bir teveccüh ile karşılanan Nihat Çiftçi çalışmalarını sürdürüyor. Site ve ev toplantılarından artan zamanı Seçim İrtibat bürolarına ayırdıklarını ve  çok kalamadıklarını ifade eden Nihat Çiftçi; “halkımızın her davetine icabet etmeye çalışıyoruz. Asla ve asla birini geri çeviremeyiz. Büro olarak tüm bürolarımız halkımızın bürolarıdır” dedi.

İNSAN ODAKLI BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ

Seçim irtibat bürosunda bulunan kalabalığa hitap eden Av. Nihat Çiftçi şunları dile getirdi: “Bizim amacımız insan odaklıdır, seçim çalışması yaparken de insan odaklı, inşallah seçilirsek de insan odaklı bir belediyecilik yapacağız. Yeniden Refah Partimizin Ahlaklı Belediyecilik anlayışında da insanı yaşatma var, insanı yüceltme var, insana adil davranma var, insana merhametli davranma var, sevgi ile yaklaşma var, insana ve insanlığa hizmet aşkı var. İnşallah bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz”

KARAKÖPRÜ HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALAMIYOR

Her akşam katılımların ve desteklerini bildirmek üzere gelenlerin olduğu, Buluntu Hoca Bulvarı’ndaki Seçim ofisi yine kalabalık akşamlardan birini yaşadı. Seçim ofisindeki kitleye seslenen Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa il Başkanı Ahmet Yetimoğlu, 13 ilçe içinde Urfa’nın gözbebeği olarak nitelendirdikleri Karaköprü’nün hak ettiği hizmeti alamadığını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan adayı Nihat Çiftçi insan odaklı bir belediyecilik