O görüntülere cevap Numan Kurtulmuş'tan geldi!

TAKİP ET

Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ak Parti Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve beraberinde ziyaret ettiği depremzedelerin ardından kameralara yansıyan görüntüler için açıklamalarda bulundu.

Görüntüleri bir yerlere çekmeye çalışanlara siyasi yağmacı diyen Kurtulmuş, depremzedelerin acısını ve tebessümünü iştirak ettiği anlarda ortaya çıkan görüntülerin çarpıtıldığını aktardı.

Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş görüntüleri farklı noktalara çekmeye çalışanlara şu yanıtı verdi."Çadırkentte ziyaret ettiğimiz depremzedelerin acısına ve tebessümüne iştirak ettiğim bir anlık görüntüyü çarpıtarak algı oluşturmak, siyasi yağmacılıktır."

Ortaya çıkan görüntüleri Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt  ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal sert sözler ile tepki göstermişti.

Enginyurt .”AK Parti Genel Başkanvekili. Numan Kurtulmuş ve AKP heyeti Deprem bölgesindeler. O kadar üzgünler ki(!) : Suratlarından belli oluyor. Allah sizi bildiği gibi yapsın. “ dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ise  “Beylerin keyfi yerinde! Şanlıurfa'ya #deprem için gelen AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AKP'li Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi AKP'li Meclis Üyesi ve AKP M.Vekili Adayı Adayı, depremzede ziyaretinde bol bol kahkaha atıyorlar!” sözleriyle tepkisini ortaya koymuştu.

Enginyurt Tanal Kurtulmuş