O soruyu Cevheri'ye sordular

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı ilçe belediye başkanları başka partiden seçilerek Ak Parti'ye geçmek istediği konuşmasının ardından vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sebahattin Cevheri'ye "Ak Parti'ye geçecek misiniz?" diye sordu.

Geçtiğimiz gün Şanlıurfa'da miting yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti aday listesinde yer almayan belediye başkanlarının başka partiden aday olmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, başka partiden tekrar aday olan belediye başkanları ile ilgili, "Bazı ilçe belediye başkanları Ak Parti'de yer bulamayınca başka partiden aday oldular. Onlar belediye başkanı seçildikten sonra tekrar Ak Parti'ye gelebileceğinin düşüncesindeler. Böyle bir durum olmaz. Bu trenden inen bir daha binemez." dedi.

31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sebahattin Cevheri vatandaşları ziyaret ederken, kendisine "Ak Parti'ye geçecek misiniz?" sorusu soruldu.

Cevheri'nin kendisini ziyaret eden bir esnaf, "Belediye Başkanı olarak seçildikten sonra Ak Parti'ye geçeceğiniz söyleniyor. Böyle bir durum var mı?" diye sordu.



'Ben o trenden indim, bir daha binmem'

Sorulan soru üzerine Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sebahattin Cevheri, "O sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan benimle ilgili olarak söylemedi. Ben 10 yıl önce istifa ettim, yerimde oturuyorum. Hiçbir şüpheniz olmasın. Ben o trenden indim, bir daha binmem. Ben tüm Şanlıurfalıların belediye başkanı olacağım. Sizin dışınızda da kimseye biat etmem." dedi.  

 

o soruyu cevheriye sordular en o trenden indim bir daha binmem cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan saadet partisi Şanlıurfa büyükşehir belediye başkan adayı sebahattin cevheri