Öğretmenler boş vakitlerinde okulun fiziki yapısını düzenliyor

TAKİP ET

Akçakale Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, ders dışında boş vakitlerini okulun çevresini düzenlemekle meşgul olan öğretmenlere teşekkür etti.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bulunan Bolatlar İlk ve Ortaokulu öğretmenleri sadece öğrencilere ders vermekle kalmıyor, görev yaptığı okulun fiziki yapısını düzenlemek için de el birliğiyle çalışıyorlar. Bolatlar İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden ilçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, boş vakitlerini okulun çevresini düzenlemekle geçiren öğretmenleri tebrik etti.



Milli Eğitim Müdürü Tekyıldız, "Bolatlar İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret ettik. Okul bahçesinden, sınıflara, idareci odasından öğretmenler odasına varana kadar okulumuzun her tarafı pırıl pırıl. Fiziki ortamın dört dörtlük hazır olduğu okulumuzda, eğitim-öğretim faaliyetleri de 8. Sınıflara sınava hazırlık amaçlı kütüphane içinde özel çalışma ortamı oluşturularak öğrencilerimizi hedeflenen başarıya ulaştırmak için çalışılıyor. Boş derslerinde dahi, okula gelerek, okul için çalışan öğretmenlerimizi ayrıca tebrik ediyor, kutluyorum. Böylesine güzel çalışmalarla bizleri gururlandıran okul idarecisi arkadaşlarımıza ve öğretmenlerimize canı gönülden teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.





Haber: Murat Doğan