Ortakaya, vekil Özşavlı'dan isim istedi!

TAKİP ET

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı,daha önce partisinde görev alan ve meclis üyeliğini de yapan Bilal Tekatlı ile tartışmasına Urfa'daki gazetecileri de dahil etti.

Özşavlı '2022 Yaz Faaliyet Raporu' adı altında taziye ve düğün ziyaretlerini paylaşmasında sonra art arta tepkiler gelmişti.

Tepki gösterenler arasında Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi’nin eski belediye başkan yardımcısı Bilal Tekatlı  ''Nüfusu 3 milyona dayanan şehirde devasa sorunları çözmesi gereken vekilin  hizmet diye sunduğu faaliyete gülmeyi bırakın, üzülmemek elde değil. Urfa bu Milletvekili profiliyle geride kalmaya mahkum edildi.' Dedi.

Yaşanan tartışmaya vekil Özşavlı’nın 'Hem 200 tl verip itibar suikastı yapıyor hem korkudan engelliyor!! Bunların yüreği bu kadar! Ne yaparsanız yapın!! Biz milletin içinde olmaya, halkın sorunlarını çözmeye devam edeceğiz!! Öyle 200 tl’lik haberler bizi yıldıramaz!! Demesi üzerine

Edessa TV  Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya, yaptığı açıklamada vekil Özşavlı’dan 200 TL’lik gazetecilerin isimlerini istedi.

Ortakaya 'Sosyal medyada kendisini eleştiren birine, "200 TL'ye haber yaptırıp itibar suikasti yapıyor" dedi. Ben de Vekil Özşavlı'ya, mesleğin itibarı açısından; "Kim bu gazeteci. Lütfen açıklayın" diyorum.'' Diyerek vekil Özşavlı’dan isim istedi.

Sondakika Urfa Gazeteciler Basın