OSB yönetiminden sanayicilere flaş yazı: Tedbirinizi alın!

TAKİP ET

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, tüm sanayicilere bir yazı göndererek, ŞUSKİ'nin iletim hatları yetersizliği nedeniyle su kesintilerine karşı tedbirli olunmasını istedi.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde su krizi yaşanıyor. Ağustos-Eylül ve Ekim aylarında su sıkıntısının yaşandığı belirtilen yazıda, sanayicilerin su ihtiyaçlarını depolayarak karşılanması istendi.
Sanayinin su ihtiyacının karşılanamaması tepkilere neden olurken, Yönetim Kurulu Başkanlığından Organize sanayicilerine gönderilen yazıda şu ifadeler kullanıldı:
“Bilindiği üzere Organize Sanayi Bölgemize su arzı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait su ve kanalizasyon işleri Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ) tarafından sağlanmaktadır. Bölgemize ulaşan iletim hatlarının yetersizliğinden dolayı her yılın Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında içme kullanma suyu yetersizliği yaşanmaktadır. Bu sebeple oluşabilecek kesintilere karşı tedbir alınması ve 24 veya 48 saat yetecek içme ve kullanma suyunun tarafınıza depolanması hususunda gereğini bilginize rica ederim.”