'Otel parasını ödemeyecektiniz niye aday oldunuz'

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor'da sular durulmuyor. Şanlıurfaspor'un kamp yaptığı Afyon'da otel parası ödenemediği için takımın otelden çıkarılmaya başlandığı belirtildi.

Eski Başkan Emin Yetim’den boşalan koltuğa olağanüstü kongre ile başkan adayı olan ve başkan seçilen Mehmet Yılmaz ve ekibi çalışmalara başladığı gibi ilk iş ilin mülkü amirlerinden para desteği oldu. İlk olarak Vali Abdullah Erin’i ziyaret eden yönetim aradığı desteği bulamayınca bu defa merkezdeki belediyelerden destek istemeye başladı. Ancak bir türlü istediği desteği bulamayan yönetim elinde olan birçok futbolcuyu da kaçırdı.

 

Şanlıurfaspor için ellerinden geleni yapacağını söyleyen yönetim sadece sosyal medyada ‘etiket’ açarak taraftardan ve kentin ileri gelenlerinden destek istedi. Sosyal medya dışında bir çalışması olmayan yöneticilerin bu tutumu taraftarın tepkisine neden oldu.

 

Geçtiğimiz günlerde eksik futbolcular ile Afyon kampına giden takımımız burada eskiden kalma borçlar nedeniyle otelde haciz memurları tarafından değerli malzemelere el konuldu. Yöneticilerin haciz işlemlerine sadece bakakaldılar. Takımın batmakta olduğunu belirten yöneticiler bir türlü elini cebine götürmeyince futbol takımı Afyon’da moralleri bozuk bir şekilde çalışmalara devam etti.

 

Yönetimin içine girdiği dar boğaz nedeniyle 6 yönetici teker teker istifa ederek bekleneni karşılayamadılar. Son olarak Afyon kampında kaldıkları otelin parasını ödemekte aciz olan yöneticiler durumu yine sosyal medyaya çekerek destek arayışına girdi. Duruma tepki gösteren taraftarlar, “Eğer bir otel parası veremeyecekseniz ne diye aday oldunuz” diyerek tepki gösterdi.

 

Kılıç: Sözün bittiği yerdeyiz

 Şanlıurfaspor Kulüp Basın Sözcüsü Mahmut Kılıç, olayı şu sözlerle anlattı;

 

“Evet ne yazık ki Şanlıurfasporumuz kamp yaptığı otelden çıkarılıyor an itibariyle.. Sözün bittiği yerdeyiz üzgünüm ama olmadı beceremedik...

 

Ben yöneticilikten önce taraftarı olduğum takım için mücadele verdim bu kulüp kapanmasın dedim binlerce taraftar bize destek oldu ama olmadı işte karar vericiler kararını vermiş sahipsiz şanlıurfa sahipsiz şanlıurfaspor...”

 

Yine eski futbolculara olan borçlar nedeniyle Sarı-Yeşilli ekip, puan silme cezası da almayla karşı karşıya kaldı. Transfer tahtasını da açmayı beceremeyen yönetim ne yapacağı ise merak ediliyor.

 

 

 

Şanlıurfaspor kulüp basın sözcüsü mahmut kılıç tff 2.lig beyaz grupta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor ‘otel parasını ödemeyecektiniz niye aday oldunuz’ Şanlıurfa haberler