Otobüste vatandaşların taleplerini dinledi

TAKİP ET

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, mahalle gezilerine Akşemsettin, Akabe ve Direkli mahalleleriyle devam etti. Kuş, halk otobüsünde vatandaşın taleplerini dinledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Akşemsettin, Akabe ve Direkli mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kepenk açan esnafa eşlik eden Başkan Kuş, esnafın kahvaltı sofrasına oturup çorba ile kahvaltısını yaptı. Mahalle muhtarı ile birlikte saha gezisi yapan Başkan Kuş, sorunları yerinde tespit etti. Halk otobüsünde vatandaşlarla sohbet eden ve orada talepleri dinleyen Başkan Kuş, “ Eyyübiyeli hemşerilerim her şeyin en iyisine layık. Biz de bunun için çalışıyoruz “ dedi.



 

Talepleri birinci ağızdan dinlediklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “Eyyübiyeli hemşerilerimin sıkıntılarını dinliyor ve bunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz. Akşemsettin mahallemizi gezdik. Esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bizlere iletilen sıkıntıları da peyderpey gideriyoruz. Kendimize altı aylık bir hedef koymuştuk. Bu altı aylık süreç içerisinde bazı temel sıkıntıların hepsini gidermiş olacağız demiştik. Bu temel sıkıntıların giderildiğini ve giderilmeye devam ettiğini görüyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte yeni projelere başlayacağız. Her zaman ifade ettiğim gibi Eyyübiye halkı kendine yakışır hizmetleri bir bir alacaktır. “ dedi.

 

Akşemsettin Mahalle Muhtarı Tayyip İzol ise, “Başkana taleplerimizi ilettiğimizde kendisinin gelip yerinde incelemelerde bulunacağını söyledi. Sabahın erken saatlerinde mahallemize geldi. Bu bizleri çok mutlu etti. İnşallah başkanımızla birlikte güzel işlere imza atacağız. Başkanımız her zaman halkla iç içe inşallah bundan sonra da böyle devam eder.” 

eyyübiye belediye başkanı mehmet kuş akşemsettin akabe ve direkli mahalleleri Şanlıurfa haberler