Oy alamayan Muhtar adayı sitem etti

TAKİP ET

Şanlıurfa'da seçimlere giren ancak hiç oy alamayan muhtar adayı seçmene seslendi. "Beni seçseydiniz size hayali cennet yapacaktım" diyen muhtar adayının videosu sosyal medyada en çok izlenenler arasında yer aldı.

Bozova ilçesine bağlı Kantara Mahallesinde seçimlere giren muhtar adayı hiç oy alamadı. Seçimi kazanamayan Muhtar adayı bir video çekerek seçmene seslendi. Seçilmiş olsaydı yapacaklarını aktaran Muhtar adayı, "Muhtar adayıydım ben. Hiç olmazsa 5 oy bana düşseydi. Ben bu kadar darılmazdım, bu kadar kızmazdım size. Beni kaybetmediniz çok şeyler kaybettiniz. Kantara Mahallesini baştan sona ağaçlandıracaktım. Park yapacaktım, parkın içinde kebap ocağı yapacaktım. Çamaşır makinesi sözü vermiştim, bulaşık makinesi de alacaktım. Kapalı spor salonu, cami yapacaktım, halı saha yapacaktım. Benim amacım aylığı cebe indirmek değildi, amacım Kantara halkına hizmet yapmaktı. Benim verdiğim sözleri hiçbir muhtar vermez. Kantara'yı hayali cennet yapacaktım, dillere destan olacaktı ama kaybettiniz. Hakkınızı da kaybettiniz. Beni seçmeniz için 5-10 dönüm arazim mi olması gerekirdi? Ne olmuştu yani beni de muhtar yapsaydınız. Benim zoruma giden, bir oy bile bana düşmedi. O yüzden hepinize dargınım. Kantara'yı parmakla göstereceklerdi. Kızması gereken ben değil, sizlersiniz" dedi.



 

oy alamayan muhtar adayı sitem etti Şanlıurfada seçimlere giren ancak hiç oy alamayan muhtar adayı bozova ilçesine bağlı kantara mahallesi