Özbek: Urfalılar maçı heyecanla bekliyor

TAKİP ET

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, RAMS Park'ta yapılan sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özbek, Urfalıların maçı heyecanla beklediğini ve ertelenmesine karşı olduğunu belirtti.

Fenerbahçe ile 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa'da oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası'nın ertelenmesiyle alakalı Türkiye Futbol Federasyonu'ndan herhangi bir talep gelmediğini söyleyen Başkan Özbek, şunları kaydetti:

"Türkiye Futbol Federasyonu bir tarih açıkladı, 7 Nisan'da Urfa'da oynanacak diye. Bütün hazırlıklar buna göre yapıldı. Urfalı kardeşlerimiz de bizleri arıyorlar. Onlar da iki büyük kulübün mücadelesini izlemek için hazırlıklarını yapıyorlar. Son derece heyecanlı olduklarını da görüyoruz.

Bundan sonraki gelişmeler tamamen TFF'nin inisiyatifinde olan gelişmelerdir. Konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bana ve kulübüme iletilmiş herhangi bir çağrı yoktur. Bize iletilmiş olan, 7 Nisan'da bu karşılaşmanın Urfa'da oynanacağı şeklindedir.

Bunun üzerinde yorum yapmak, o gündemimize geldiği zaman cevaplamamız gereken bir husustur. Federasyondan, Galatasaray'a ulaşmış herhangi bir talep mevcut değildir. Olduğu zaman değerlendirebileceğimiz bir konu. Geldiği zaman yönetimle değerlendirilecek. Böyle bir soru Galatasaray'a sorulmamışken fikir beyan etmek yanlıştır."

Türkiye Futbol Federasyonu Galatasaray Başkanı Dursun Özbek