'Parasını ödediğimiz elektriğin karşılığını alamıyoruz'

TAKİP ET

Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Salih Dağ, elektrik kesintileri nedeniyle DEDAŞ'a tepki göstererek "İnsanlarımız parasını ödediği elektriğin karşılığını alamıyor." dedi.

Şanlıurfa'da elektrik kesintileri ve yüksek gelen faturalar nedeniyle vatandaşlar DEDAŞ'a tepki göstermeye devam ediyor. Nüfus yoğunluğuna göre trafo hatlarını güçlendirmeyen DEDAŞ ise sürekli elektriğe aşırı derecede yüklendiğini belirtiyor. Bir türlü elektrik sorununu çözemeyen DEDAŞ, vatandaşların memnuniyetini kazanmak yerine, vatandaşlardan tepki alıyor.

Muhtar adeta isyan etti

Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Salih Dağ, yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle DEDAŞ'a tepki gösterdi. DEDAŞ'ın görevini yapmadığını belirten Muhtar Salih Dağ, "DEDAŞ trafo değiştirilmesi konusunda görevini yapmıyor, bu durum bizleri ve Süleymaniye halkını mağdur ediyor. İnsanlarımız parasını ödediği elektriğin karşılığını alamıyor. 1 gün değil, 2 gün değil 1 aydır sürekli elektriğimiz kesiliyor. Tüm yetkililere sesleniyorum bu duruma el atsınlar. Vatandaşımızın hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Mahallemiz sahipsiz değildir, mahallemizin hakkını sonuna kadar savunacağız." dedi.

 

parasını ödediğimiz elektriğin karşılığını alamıyoruz Şanlıurfada elektrik kesintileri ve yüksek gelen faturalar haliliye ilçesine bağlı süleymaniye mahallesi muhtarı salih dağ