Pazar esnafından Mehmetçik'e bayraklı destek

TAKİP ET

Karaköprü Semt Pazarcıları oluşturdukları semt pazarında tezgâhlarını Türk bayrakları ile süsleyerek sınır hattında yapılan operasyona katılan Mehmetçiklere destek mesajı gönderdi.

TOKİ Maşukta kurulan Perşembe pazarında bulunan Karaköprü Semt Pazarcıları, Mehmetçiğe Türk bayrakları ile destek mesajı yolladı. Tezgâhlarını Türk bayrakları ile süsleyen pazar esnaflarına destek ise pazardan alışveriş yapan Şanlıurfalı vatandaşlardan geldi.

 

Maddi manevi Mehmetçiğin arkasında olduklarını söyleyen Karaköprü Semt Pazarcıları Derneği Başkanı Mustafa Kaçan, operasyonun başarılı bir şekilde tamamlanacağına tüm Şanlıurfalıların inancının tam olduğunu belirtti.

 

Başkan Kaçan, Pazar esnaflarıyla birlikte yaptığı açıklamada şöyle konuştu; “Biz Karaköprü semt pazarcılar arkadaşlarımız ve tüm Şanlıurfa halkı ile birlikte şu anda sınır hattında bulunan ve operasyona katılan tüm Mehmetçiklerimiz ile birlikteyiz. Terör ile yaptığı mücadelede maddi ve manevi her konuda her şekilde biz destekçisiyiz.

Allah’ın izni ile hiçbir zaman Türk ordusu kaybetmemiştir. Tekrarda söylüyorum kaybetmeyecektir. Biz Karaköprü Pazar esnafları olarak daima her konuda her şekilde bizler her türlü yardıma hazırız. Vatanımız için, devletimiz için milletimiz için canımızı vermeye her an için hazır bekliyoruz.

Türkiye’miz var olsun. Devletimiz var olsun. Biz hiçbir zaman devletimizin yanında olmaktan vazgeçmedik. Her zaman arkasında olduk. Elimizden ne gelirse yapmaya hazırız ve sürekli devletimizin arkasında olacağız.”

 

Terör şehri değiliz

Semt Pazarcıları Derneği Başkanı Mustafa Kaçan, Şanlıurfa’nın özellikle batı illerinde yaşayan vatandaşlar tarafından terör şehriymiş gibi görüldüğüne dikkat çekerek böyle bir konunun asla söz konusu olmadığının altını çizdi.

Başkan Kaçan; “Şanlıurfa’ya ve bölgemize batının bakış açısı terör şehriymiş gibi. Batıda yaşayan birçok insan görüşmelerimizde bizlere Şanlıurfa terör bölgesi, gibi yaklaşımlarda bulunuluyor. Asla ve asla böyle bir durum söz konusu değildir.

Dünya üzerinde Medeniyetlerin başkenti olarak bilinen Şanlıurfa en güvenli şehirlerin başında gelmektedir. Asla terör ve benzeri durumlar Şanlıurfa ve çevresinde söz konusu değildir ve olamaz. Bizler, Türkiye’nin hatta dünyanın en hoşgörülü ve en misafir Perver iliyiz.

Bu nedenle ilimize terör yakıştırmasını dahi uygun bulmuyoruz. Sadece sınır bölgemizde bir güvenlik koridoru oluşturulmaktadır. Güvenlik koridoru ülkemizin birlik ve beraberliğinin yanı sıra güvenliği konusunda oldukça önem arz etmektedir. Bizlerde bu operasyonda Mehmetçiğimizin yanındayız ve her zamanda yanında olacağız” şeklinde konuştu.   



Bülent Karaca / Urfa Değişim

türk ordusu karaköprü semt pazarcıları pazar esnafı mehmetçik sınır hattı