Peltek ve Altun'dan bayram mesajı

TAKİP ET

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan İ.Halil Peltek, mesajında, “Bayram günleri toplum şuurunun bütünleştiği, kişilerin kaynaşıp kucaklaştığı önemli günlerdir. Bayramlar; zenginin yoksulu, varlık sahibinin ihtiyaç sahibini, hayırseverlerin yetimleri sevindirmesi için bir fırsattır. Bayramlar; dayanışmadır, kardeşliktir, sevinçlerimizi, mutluluklarımızı paylaşarak kucaklaşmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün Şanlıurfalı hemşerilerimizin, Sanayicilerimizin, işadamlarımızın ve üyelerimizin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar, hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmeyi dilerim” dedi.

 

Meclis Başkanı Ahmet Altun'un bayram mesajı

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı Ahmet Altun, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Meclis Başkanı Ahmet Altun, mesajında şunları kaydetti: “Birliğin, dayanışmanın, sevgi ve saygının en yoğun yaşandığı zamanlardan olan Mübarek Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluk ve sevincini yaşıyoruz. Bayramlar; sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu özel günlerdir. Bu bayramın dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının her zamankinden daha çok pekiştirmesini, başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa sevgi, barış ve hoşgörünün hüküm sürdüğü günlere vesile olmasını temenni ediyor, tüm Şanlıurfalı hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum”

 

peltek ve altundan bayram mesajı meclis başkanı ahmet altunun bayram mesajı bayram günleri toplum şuurunun bütünleştiği Şanlıurfa ticaret ve sanayi odası Şutso