PFDK'dan Urfaspor'a yine para cezası

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor'a PFDK'dan yine para cezası geldi. Şanlıurfaspor yedek kulübesinde lisanslı bir fizyoterepist veya masör bulundurulmamasından para cezası yedi.

Geçtiğimiz günlerde Trabzon’da Şanlıurfaspor ile Hekimoğlu Trabzon arasından oynanan karşılaşmada Şanlıurfaspor, talimatlara aykırı hareket yaptığı gereksiyle PFDK Başkanı Av. Aytaç Yüksel’in imzasıyla açıklanan kararda Urfaspor’a 6 bin TL para cezası kesildi.

 

Kulübün ekonomik sorunlarla boğuştuğu bu dönemlerde PFDK tarafından her hafta Şanlıurfaspor’a en az 6 binTL tutarında ceza kesiliyor. Kulüp yöneticilerinin sürekli talimatlara aykırı davranması nedeniyle borçlar giderek artıyor.

 

PFDK’dan yapılan açıklamada, “ŞANLIURFASPOR Kulübünün, 03.11.2019 tarihinde oynanan HEKİMOĞLU TRABZON-ŞANLIURFASPOR TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, yedek kulübesinde lisanslı bir fizyoterepist veya masör bulundurulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” denildi.

Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

tff 2.lig beyaz grup Şanlıurfaspor fizyoterepist masör