Pislikten taraftar oturamadı

TAKİP ET

Dün akşam 11 Nisan Stadyumunda oynanan Şanlıurfaspor-Ankara Demirspor karşılaşmasında stad koltuklarının pislik içinde olması nedeniyle taraftar karşılaşmayı ayakta izledi.

Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig Beyaz Grup karşılaşmaları dün akşam başladı. Binlerce Şanlıurfalı taraftarın akın ettiği 11 Nisan Stadyumunda koltukların kırık ve pislik içerisinde kalması taraftarın tepkisine neden oldu. Gençlik Spor İl Müdürlüğüne tepki gösteren taraftarlar, yöneticilerin neden statla ilgilenmediğini sordu.

Şanlıurfaspor’un 1-0 kazandığı karşılaşmada 4 bine yakın taraftar sahada takımını destekledi. Ancak sıcak havada bunalan vatandaşlar su içmek gittiği kantinde hiçbir şeyin olmadığını görünce yöneticilere tepki gösterdi. Taraftarın iddiasına göre tuvalet ve lavabolar bir yıldır temizlenmedi.

Sosyal medyada Şanlıurfa Gençlik Spor il müdürlüğüne tepki gösteren taraftarlar, “Şehir stadı adeta kaderine terk edilmiş bir durumdaydı koltuklar ve tuvalet ve lavabolar pislik içindeydi. Sanki bir yıldır bırakın temizliği hiç kimse uğramamış gibiydi. Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip bu şehri bunu hakketmiyor”
 

Şanlıurfaspor 11 nisan spor salonu 11 Nisan Stadyumu