Play-off'ta Şanlıurfaspor'un rakibi belli oldu

TAKİP ET

Play-off müsabakalarına 3. turdan katılmaya hak kazanan Şanlıurfaspor'un rakibi Esenler Erokspor-24 Erzincanspor karşılaşmasının galibi 24 Erzincanspor oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) 2. Lig Beyaz Grupta play-off heyecanı devam ediyor.

Ligi 2. sırada tamamlayan Şanlıurfaspor’un rakibi ise Esenler Erokspor- 24 Erzincanspor karşılaşmasının ardından belli oldu. Son penaltıya kadar oldukça çekişmeli geçen yarı final maçında, Esenler Erok Spor son penaltıyı kaçırdı ve 24 Erzincanspor finale adını yazdırdı. Kıran kırana mücadelenin yaşandığı maç boyunca her iki takım da taraftarlarını heyecanlandırmayı başardı. Ancak son sözü 24 Erzincanspor söyledi ve finale yükseldi.

24 Erzicanspor’un 2-1 galip geldiği maçın rövanşında karşılaşan iki ekip, Esenler Erokspor Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada kozlarını paylaştı.

Normal süresi Esenler Erokspor’un 2-1’lik üstünlüğüyle tamamlanan maç, uzatma devrelerine gitti. Burada da skor değişmeyince müsabaka penaltı atışlarına gitti. Penaltılarda 4-3’lük skor üstünlüğü elde eden 24 Erzicanspor, play-off 3. tur karşılaşmalarında Şanlıurfaspor’un rakibi olmaya hak kazandı.

İLK MAÇ 7 HAZİRAN’DA

Şanlıurfaspor 7 Haziran Çarşamba günü saat 20.00’de Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumu’nda24 Erzicanspor’a konuk olacak.

İkinci maç ise 11 Haziran Pazar günü saat 20.00’de 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak.

Play-off müsabakaları Esenler Erokspor