Play-Off'un faturası ağır oldu

TAKİP ET

TFF 2.Lig play-off mücadelesinin ilk karşılaşmasında Şanlıurfa'da oynanan Şanlıurfaspor –Fatih Karagümrük maçında yaşanan saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından toplamda 22 bin lira para cezası temsilcimize kesildi.

TFF 2. Lig Play-Off müsabakasında, 11 Nisan Stadyumunda 9 Mayıs’ta oynanan Şanlıurfaspor - Fatih Karagümrük A.Ş. karşılaşmasında 1-0 kaybeden temsilcimize bu maçın faturası ağır oldu. Hakem kararları nedeniyle karşılaşma boyunca hakeme karşı yapılan çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından toplamda 22 bin lira tutarında para cezası kesildi.

 

Ekonomik olarak kötü günler geçiren Şanlıurfaspor’a kesilen yeni cezanın nasıl ödeneceği ise merak ediliyor. Yüklü borçlar nedeniyle hacizlik olan temsilcimiz, Şanlıurfa’da oynanan her karşılaşmada en az 5 bin lira tutarında para cezası kesiliyor.

 

İşte Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“ŞANLIURFASPOR Kulübünün, 09.05.2019 tarihinde oynanan ŞANLIURFASPOR - FATİH KARAGÜMRÜK A.Ş. TFF 2. Lig Play-Off müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 12.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

 

Aynı müsabakada ŞANLIURFASPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

 

Aynı müsabakada ŞANLIURFASPOR Kulübünün, müsabakada özel güvenlik görevlisi görevlendirmemesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.”

Mehmet Halhalli / Urfa Değişim Gazetesi

tff 2. lig play-off müsabakası Şanlıurfaspor fatih karagümrük profesyonel futbol disiplin kurulu Şanlıurfa