'Presipte Şanlıurfaspor ile anlaşmıştık!'

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor'a bir tepki de Süper ligin tanınmış futbolcularından ve teknik direktörlerinden Oktay Derelioğlu'ndan geldi.

Ekonomik krizin yaşandığı Şanlıurfaspor’da sorunlar bitmek bilmiyor. Yeni yönetimin başa geçmesi ile beraber teknik direktör arayışına geçen Başkan Yılmaz, takımın başına tecrübeli teknik direktörlerden Ahmet Yıldırım’ı takıma transfer etti. Ancak eski Milli futbolcu ve teknik direktör Oktay Derelioğlu, katıldığı bir radyo programında Şanlıurfaspor ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

Şanlıurfaspor’a yakışmadığını belirtti

Katıldığı bir radyo programında Şanlıurfaspor ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Derelioğlu,”Şanlıurfaspor yönetimi bizimle telefonda görüştü ve prensipte anlaşma yaptık. Hatta transfer sürecini bekleyelim hocamız sizsiniz denildi. Bu süreçte 2-3 takım teklif de bulundu ancak ben Şanlıurfaspor ile prensipte anlaştığımı belirterek bu teklifleri geri çevirdim. Nitekim bir kaç gün sonra başka bir arkadaşımızla anlaşılıyor. Bunlar hoş şeyler değil ve Şanlıurfaspor’a yakışmadı” dedi.

 

Kötü gidişatın devam ettiği Şanlıurfaspor’da mali tablo nedeniyle bugüne kadar 16 yönetici istifa ederek görevlerini bıraktı. 50 yıllık kulübün içine girdiği çıkmazda adının tanınmış isimlerle kötü anlamda zikredilmesi Şanlıurfaspor markasına zarar veriyor.

 

presipte Şanlıurfaspor ile anlaşmıştık! tff 2.lig beyaz grupta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor oktay derelioğlu haberler Şannlıurfa