Prestij caddeden su fışkırıyor

TAKİP ET

Bozova'nın prestij caddesinde geniş çaplı çukurların oluşması ve caddeden su fışkırtması vatandaşların tepkisine neden oldu. Duruma sosyal medyadan tepki gösteren vatandaşlar, 'Bu caddeden ne zaman petrol fışkıracak?' dediler.

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan prestij cadde kullanılamaz hale geldi. Yağışın etkili olmasıyla sel sularına maruz kalan caddede asfalt söküldü geniş çaplı çukurlar oluştu. Ortaya çıkan manzara ise vatandaşların tepkisine neden oldu.

Araçlar geçemiyor

İlçenin en önemli prestij caddesinde geniş çukurların oluşması araçların geçişini de engelliyor. Etkili olan yağış asfaltı yerinden sökerken, çukurlarda da su birikintilerinin oluşmasına neden oldu. Zarar gören asfaltta alt zemindeki çakıl da dışarı çıktı.

Prestij caddeden eser yok

Daha önce de alt yapısının sağlam olmamasından dolayı cadde defalarca kazıldı, patlayan borular onarıldı. Ancak daha sonra asfalta yapılan yamalar da sel sularına dayanamadı.

‘Petrol ne zaman çıkacak?’

İlçenin prestij caddesinin alt yapısı sağlam yapılmadığı için altta kalan su borusu da tekrar patladı. Borunun patlaması sonucu caddede su fışkırınca vatandaşlar durumu sosyal medyada paylaştı. Tepkilerini dile getiren vatandaşlar, bu caddede sürekli yeraltından su fışkırdığını ancak petrolün ne zaman fışkıracağını merak ettiklerini dile getirdiler.