PTT şubesi kapalı vatandaş yağmur altında hizmet bekliyor

TAKİP ET

Şanlıurfa'da 6 Şubat depremlerinde hasar aldığı gerekçesiyle Balıklıgöl PTT şubesi kapatıldı. Deprem üzerinden aylar geçmesine rağmen hala bir gelişme yaşanmadı. Vatandaşlar yoğun yağmur altında işlemlerini mobil PTT araçlarında yapıyor.

6 Şubat depremlerinden sonra Şanlıurfa’da hasar alan Balıklıgöl PTT Şubesi neredeyse bir yıldır kapalı konumda duruyor. Vatandaşlar işlemlerini şube önüne getirilen mobil PTT araçları aracılığıyla yapıyor. Ancak yazın sıcak hava altında bunalan vatandaşlar bu kış vaktinde ise yoğun yağmur ve soğuk hava altında bekleyerek işlemlerinin yapılması için sıra bekliyor.

Hasar aldığı gerekçesiyle işlemlerin yapılmadığı binada bazı görevlilerin içeride oturması vatandaşları çileden çıkardı. Bina madem hasarlıysa PTT görevlilerinin neden içeride oturduğunu sordu. Dün akşam çekilen bir fotoğrafta PTT görevlisi pencere kenarında oturarak rahat tavırlarda bulunması vatandaşın tepkisine neden oldu.

Deprem üzerinden neredeyse 1 yıl geçecek ancak bina ilgili henüz bir çalışmanın yapılmaması vatandaşları çileden çıkarıyor. Her gün yüzlerce insanın işlem yapmak için sıra beklediği mobil araçlar ise yetersiz kalıyor. Yetkililere çağrı yapan vatandaşlar artık kalıcı bir çözüm beklediklerini ifade etti.

Şanlıurfa Balıklıgöl PTT şubesi Şanlıurfa haberleri