PTT yine doldu taştı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da PTT şubelerinin yoğunluk oluşmaması için okullara taşınması, yine kalıcı çözüm olmadı. Okul bahçesinin dolmasıyla, yoğunluk dışarıya da taştı. Sosyal mesafenin korunmaması tedirginliğe de neden oldu.

Koronavirüs salgını nedeniyle durumu iyi olmayan ailelere yardım ödeneği PTT aracılığıyla verildiğinden dolayı, PTT şubesinin önünde her gün yoğunluk oluşuyordu. Bu nedenle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından şubenin okullara taşınması kararlaştırıldı. Şubenin okullara taşınmasına rağmen yoğunluk yine oluştu.

 



Sosyal mesafe yine hiçe sayıldı

Yoğunluğun oluşmaması için PTT şubeleri Eyyübiye ilçesinde bulunan iki okula taşındı. Burada işlemler devam ederken, yine yoğunluk oluştu. Yoğunluğun yaşanması sosyal mesafe kurallarının da hiçe sayılmasına neden oldu. Öte yandan sırada bekleyen vatandaşlar, hijyen kurallarını da aldırmayarak yere oturdu. Okulun bahçesinin dolmasının ardından caddede de uzun kuyruğun oluşması vatandaşları da tedirgin etti.



Haber Merkezi



 

ptt yine doldu taştı Şanlıurfa’da ptt şubelerinin yoğunluk oluşmaması için okullara taşınması yine kalıcı çözüm olmadı sosyal mesafe yine hiçe sayıldı