Ramazandan dolayı çalışmalar yavaşlamış

TAKİP ET

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız tarafından Çevik Kuvvet Köprülü Kavşak Projesinde Ramazandan dolayı az kişi çalıştığını, Bayramdan sonra çalışmaların hızlanacağını belirtti.

Birçok kez gündeme gelerek tartışmalara konu olan Çevik Kuvvet Köprülü Kavşak projesi, ödenek sorunuyla karşılaşmıştı. Bu durumda projenin kısa bir sürede bitirilmesi için  Ankara'dan ödenek desteği talep edilmişti. Ancak ödeneğin gelmesine rağmen hızlandırılmayan çalışmalar tekrar gündeme geldi.

Söz konusu proje ile ilgili ödenek sorununun çözüldüğüne dikkat çeken Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağında az kişinin çalışmasının nedeninin Ramazandan dolayı olduğunu belirtti. Başkan Yıldız, çalışmalarda hafriyat işinin hava koşullarından dolayı aksamaya uğradığını, hava şartlarının iyileşmesinin ardından bu kez Ramazan ayının başlamasıyla yoğun bir çalışma olmadığını söyledi.







Ramazan Bayramının da yaklaşmasıyla birlikte yoğun çalışmanın bayramdan sonra başlayacağını belirten İl Başkanı Bahattin Yıldız, girişimleri sonucu çalışmalarla ilgili sorunların giderildiğini ifade ederek, bayramdan sonra çalışmaların daha da hızlanacağının altını çizdi.

 

ramazandan dolayı çalışmalar yavaşlamış ak parti Şanlıurfa İl başkanı bahattin yıldız Çevik kuvvet köprülü kavşak projesi çalışmalarla ilgili sorunların giderildiği