Rektör Güllüoğlu müjdeyi verdi! 5 yeni bölüm açılıyor

TAKİP ET

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Yükseköğretim Kurulu Başkanı (YÖK) Erol Özvar'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, yapay zekâ, dijitalleşme ve büyük veri alanlarında Harran Üniversitesi'nde 5 bölümün açılmasına karar verildiğini açıkladı.

YÖK Erol Özvar yapay zekâ, dijitalleşme ve büyük veri alanlarındaki yeni program ve bölümler ile bunların hangi üniversitelerde açılacağını açıkladı.

5 BÖLÜM AÇILIYOR

Rektör Güllüoğlu, sosyal medya hesabından Harran Üniversitesi’nde 5 bölümün açılacağını duyurdu.

Rektör Güllüoğlu, sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Üniversite çağına gelen gençlerin yeni etkinlik ve beceri ile çağın ihtiyaçlarına karşılık verebilecek bir şekilde yetiştirilmesi amacıyla, Şanlıurfa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde; Otonom Sistemler Teknikerliği, Robotik ve Yapay Zeka, Kurumsal Bilişim Uzmanlığı, İmalat Yürütme Sistemleri Operatörlüğü ile Fen Edebiyat Fakültesi bünyesinde; Veri Bilimi ve Analitiği lisans programının açılmasına olanak sağlayan Sn. Başkanımız ve YÖK Üyelerimize teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar