Resmi karar açıklandı! Başkan Çakır sitem etti

TAKİP ET

TFF tarafından Şanlıurfaspor'un ligden düşürüldüğü açıklamasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Kulüp Başkanı Nihat Çakır, 'Urfaspor kümeye düşmedi, bizler elbirliğiyle düşürdük.' dedi.

Ligden düşüldüğü resmi olarak açıklanmasının ardından Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Nihat Çakır, sosyal medya hesabından şehrin dinamiklerine yazıklar olsun diyerek sitem etti.

 

Başkan Çakır sosyal medya paylaşımında bu ayıp Urfa’ya yeter diyerek şu paylaşımı yaptı; “TFF başkanı ve yönetimi 112 gün sonra aldığı bu utanç kararını ve bu kararı en yüksek perdeden dillendirmeyin kınama yapmayan şehrin tüm dinamiklerine yazıklar olsun diyorum. Urfaspor kümeye düşmedi, bizler elbirliğiyle düşürdük.

 

Pandemiden dolayı terör ve uyuşturucu suçu hariç af çıktı. Aynı gerekçeyle liglerimiz iptal edildi bizlere de benzer bir af uygulandı, bu aftan Urfaspor ve Karabük spor mahrum bırakıldı. Bizleri hangi suçtan dolayı af kapsamına almadılar bu ayıp Urfa’ya yeter.

 

Aslında TFF’nin bizi düşürmesine gerek yoktu. Biz bize yeteriz URFAM, bir Niğde kadar olamadık 14 puan altalar kurtulması mucize kalan 5 maçını yenecek üstündeki beş maçını kaybedecek bu Niğde ligde kaldı. Sevin Urfa’m, sevin FK sevdalıları Urfaspor küme düştü.”

 

tff Şanlıurfaspor kulüp başkanı nihat Çakır urfaspor kümeye düşmedi