Rıfat Sarı CHP'den aday adayı oldu

TAKİP ET

Ankara'da Avukatlık yapan Şanlıurfalı Rıfat Sarı, Cumhuriyet Halk Partisi'nden milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Sarı, halka hizmet için çalışacağını söyledi.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için vekil adayı aday olmak isteyenlerin başvuruları devam ediyor.

Geçmişte savcılık yapan ve halen aktif olarak Ankara’da avukatlık yapan Şanlıurfalı Rıfat Sarı, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Ankara’da milletvekili aday adaylığı için  Cumhuriyet Halk Partisi’nden başvurusunu yaptı.

Bilgi ve birikimiyle halka hizmet edeceğini ifade eden Sarı, 2023 seçiminde halkın sorunlarını seçilmesi halinde gündeme getireceğini söyledi. Bozova doğumlu eski savcı bu yarışta halk için meydanlarda olacak.

Rıfat Sarı kimdir

“1972 Bozova/Killik doğumlu, 1990-1992 Gazi Üniversitesi fizik, 1992-1996 Ankara üniversitesi hukuk okudum, 2011 yılında Ankara Üniversitesinde Medeni Usul hukuku alanında yüksek lisans yaptım,  Ankara hakim adayı, Kastamonu, Gercüş, Sındırgı, Terme, Yargıtay savcılığı yaptım, halen Ankara'da avukatlık yapmaktayım. İyi derecede İngilizce bilmekteyim”

Rıfat Sarı Cumhuriyet Halk Partisi