Rızvanoğlu Urfa Değişim Gazetesi'ni ziyaret etti!

TAKİP ET

DEVA Partisi Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu  bir dizi temaslarda bulunmak için Şanlıurfa'ya geldi.

Şanlıurfa’da yaptığı esnaf ve vatandaş ziyaretlerinden sonra Urfa Değişim Gazetesi’ne ziyarette bulundu. Urfa Değişim Gazetesi’ne Şanlıurfa Deva Partisi İl Başkanı Ahmet Tüysüz ve ilçe başkanlarıyla birlikte gelen Rızvanoğlu, Şanlıurfa’da yaptığı izlenimleri Urfa Değişim Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Halhalli’ye anlattı. Parti çalışmaları seçim çalışmaları hakkında konuşan Rızvanoğlu, birçok şehirde yaptığı ziyaretlerde Deva Partisi’nin seçime hazır olduğunu çalışmalarını hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

1980 Van  doğumlu Rızvanoğlu başarılı iş hayatının yanında Deva Partisi’nde de Genel Başkan Yardımcılığını ve DEVA Partisi Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı görevini yürütmekte.

Eğitimini California State Üniversitesi ve Florida International Üniversitesi’nde tamamlayan Evrim Rızvanoğlu, Amerika’daki çalışma hayatının ardından, Türkiye’de yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren aile şirketinde 3. Kuşaktır aktif yöneticilik yapmaktadır.

Doğu Anadolu Bölgesi’nde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine ek olarak, kadın istihdamını arttırmak amacı ile kurulan sosyal ticari projelerde ciddi girişimlerde bulunan Rızvanoğlu kadınların siyaset hayatında aktif rol alması için büyük bir rol modeli olarak tanınıyor. Deva Partisi’nde yaptığı görevlerin yanı sıra İyi düzeyde İngilizce ve orta düzeyde İspanyolca bilen Rızvanoğlu, Deva Partisi’nin Genel Seçimlerde başarılı bir yol çizmesi için kent ziyaretlerini de ihmal etmiyor.

Evrim Rızvanoğlu DEVA Van