Ronayi Paydaş'tan Urfaspor'a sert tepki!

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığının eski basın sözcüsü Ronayi Paydaş, Şanlıurfaspor'un hükümetin yanındayız mesajını sert bir dile tepki gösterdi.

Fenerbahçe- Beşiktaş stadyumlarında taraftarların hükümeti istifaya davet etmesi üzerine birçok kulüpten, birlik ve beraberlik mesajları yayınlandı.Birlik ve beraberlik mesajı yayınlayan kulüplerin arasında yer alan  Şanlıurfaspor,   yaptığı açıklamada “Tüm bu acılarımız tazeliğini korurken stadyumlardan gündeme yansıyan görüntülere karşı Şanlıurfaspor Kulübümüz duruşunu bir kez daha hatırlatma gereği duymuştur.

Kulübümüz her zaman olduğu gibi Devlet-Millet birlikteliğini bu süreçten sonra da aynı kararlılıkla sürdürecek ve temelindeki bu anlayışı kendine yakışır bir şekilde futbola yansıtacaktır. Yas gününde yas tutan ve birlik, beraberlik çağrısını tekrarlayan kulübümüz, bu süreçte herkesi sağduyuya davet etmektedir.” Söyledi.

Yapılan açıklama bir kesim tarafından beğenilirken bir kesim tarafından Şanlıurafspor topa tutuldu.Tepki gösterenlerin arasında CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı eski basın sözcüsü Ronayi Paydaş da yer aldı. Paydaş yaptığı açıklamada Şanlıurfaspor’u  hükümet yanlısı yapan kişilerin olduğu aksi Şanlıurfaspor yöneticilerin siyasete ile uğraştıkları kadar futbola ile ilgilenmeleri durumunda  kulübün şimdi daha farklı noktalarda olacağının vurgusunu yaptı.

Ronayi Paydaş yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı. "Bu ülkenin başına ne geldiyse kraldan daha çok kralcılardan geldi ! Akp Genel Başkanı RTE deprem bölgesine geç kaldığını itiraf etti bu yüzden helallik istediğini izledik. Bunun doğal bir sonucu olarak da hükümetin kendisinden beklenenin istifa etmek iken  Böyle bir ortamda Urfaspor Yöneticilerinin bu açıklamasını hayretle okudum. Siyasetle uğraşacak kadar futbolla uğraşsalardı belki de Şanlıurfaspor şu an da hakettiği yerde olacaktı. Ya da çok meraklıysanız seyircisiz oynama cezası verilen maçlara sahip çıkacak açıklamalar yapın."

Sondakika CHP Şanlıurfaspor Paydaş