Rüşvet iddiasına Müdürlük inceleme başlattı

TAKİP ET

Eyyübiye Haleplibahçe Mahallesi'nde ikamet eden yüzde 91 görme engelli Halil Çalışkan, gazetemize yaptığı açıklamada bakıcı maaşı için rapor çıkarmak istediğini ancak Devlet Hastanesinde kendisinden rapor için 15 bin TL rüşvet istendiğini iddia etmişti. Söz konusu iddia üzerine Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü inceleme başlattı.

Bugün gazetemizde özel haber olarak duyurduğumuz “Sokağa atılan engelli destek bekliyor!” haberi üzerine Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmede engelli vatandaşla irtibata geçildiği ve 15 bin TL rüşvet iddiası hakkında inceleme başlattıklarını açıkladı.

Haleplibahçe Mahallesi 2411 sokakta ikamet eden yüzde 91 görme engelli Halil Çalışkan ev kirasını ödeyemediği için ev sahibi tarafından sokağa atıldığını iddia etti. 9 kişi ile beraber damadının evinde kalan Çalışkan engelli maaşı ile ailesini geçindirmeye çalışıyor. Eşi adına bakıcı maaşı çıkarmak istediğini söyleyen Çalışkan başvurduğu Eyyübiye Devlet Hastanesi yazı işleri müdürlüğünden birilerinin kendisinden rapor için 15 bin TL rüşvet istendiğini iddia etmişti. Söz konusu iddia üzerine İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Sokağa atılan engelli destek bekliyor!

Halil Çalışkan Eyyübiye Şanlıurfa