Saadet Partisi İl Başkanından Vali Ayhan'a sitem dolu sözler!

TAKİP ET

Şanlıurfa Valiliğinde 15 Temmuz kutlamaları için yapılan basın açıklamasına davet edilmeyen Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz sitem etti.

Toplantıya çağırılmayan Saadet Partisi Şanlıurfa  İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz, "Biz Tanzanya’daki partinin il başkanı mıyız?" diye tepki gösterdi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamalarına katılımın yüksek olması için bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya yerey yöneticiler ve STK temsilcilerinin yanısıra Ak  Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı da katıldı.

“BİZ TANZAYA’DA MIYIZ?”

Basın açıklamasına davet edilmeyen Başkan Yanmaz yaptığı  açıklamada, “Vali değişti, mantık değişmedi” eleştirisi yaparak şunları dile getirdi: “Sayın Valim, biz Tanzanya'daki partinin il başkanı mıyız? Resmi açıklamaya iktidar partisi il başkanı hangi sıfatla katılıyor?”

Toplantıyı Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan sosyal medya hesabından, “Tek ses, tek yürek olalım” şeklinde paylaşarak vatandaşlara katılım çağrısında bulunurken,  Şanlıurfa Valiliği resmi sosyal medya hesabından ise toplantı, “Valimiz Ayhan'a basın toplantısında milletvekillerimiz, yerel yönetimlerimiz, Ak Parti İl Başkanlığımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız eşlik etti” şeklinde duyuruldu.