Sadece kendilerini değil, arabalarını da korudular

TAKİP ET

Şanlıurfa'da vatandaşlar etkili olan doludan sadece kendilerini değil, arabalarını da korumaya çalıştı. Bu nedenle otomobillerinin doludan zarar görmemesi için üzerine halı, kumaş gibi örtüler konuldu.

Güneşli günlerin ardından Şanlıurfa’da yağmurla karışık dolu yağışı etkili oldu. Şanlıurfa genelinde yağış etkili olurken, ekilen tarım arazileri de zarar gördü. Bu nedenle vatandaşlar ekinlerinin zarar görmesinden endişelendi.

 



Kırsalda arazi, merkezde otomobil telaşı

Kırsal bölgede dolunun etkili olmasıyla vatandaşlar, ekinlerinin ve ağaçların zarar görmesinden endişe ederken, merkezde ise otomobillerin zarar görmesinden endişe edildi. Bu nedenle etkili olan dolu yağışında vatandaşlar sadece kendilerini değil, otomobillerini de korumaya çalıştılar. Dolunun zarar vermemesi için vatandaşlar halı, kumaş gibi örtüleri otomobillerine koruma yaptı.



Dolu yağışıyla otomobilini korumaya koşan Mehmet Alper Çiftçi, “Dolu etkili olduğunda, otomobillerin kaplaması da zarar görüyor. Bu nedenle dolu yağışını gördüğümde evde halı, örtü alarak otomobilin üzerine örttüm. Bu örtülerle otomobiller fazla zarar görmüyor.” dedi.



Urfa Değişim



 

sadece kendilerini değil arabalarını da korudular Şanlıurfa’da vatandaşlar etkili olan doludan arabalarını da korumaya çalıştı kırsalda arazi merkezde otomobil telaşı bu nedenle vatandaşlar ekinlerinin zarar görmesinden