Sağlam binaya zarar verdiler!

TAKİP ET

Şanlıurfa'da depremden dolayı hasar gören yapıların yıkımı devam ederken ekipleri hasarlı bir binayı yıkmaya çalışırken sağlam binaya da zarar verdi.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan  depremler nedeniyle ağır hasar alan Şanlıurfa Haliliye ilçesinin Behçelievler Mahallesi’nde binaların yıkımı devam ederken  Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Öncel Apartmanı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerince yıkımına başladı.

Öncel Apartmanı’nın yıkımına başlayan ekipler yanlış hesaplamalardan dolayı yandaki apartman olan Cevheri Apartmanına zarar verdi.

Öncel Apartmanı’nın yıkım nedeniyle Cevheri apartmanının ilk beş katındaki daireler zarar gördü.Cevheri Apartmanda ikamet eden eski Şanlıurfa Baro Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili adayı Müslüm Akalın duruma isyan etti.

Akalın, ”Evimizi Yıktılar‼ Bahçelievler’de yıkım kararı alınan Öncel Apartmanı, kontrollü yıkım sırasında benim de maliki olduğum hasarsız Cevheri Apartmanı’nın üzerine yıkıldı. Evler artık kullanılamayacak durumda. Sağlam binanın yıkılmasına sebep olan sorumluların peşinde olacağız.” şeklinde tepki gösterdi.

Cevheri Öncel Sağlam Akalın