Sağlık çalışanlarından sonra bir alkışta zabıtaya

TAKİP ET

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri sokağa çıkma yasağında vatandaşların imdadına adeta Hızır gibi yetişti. Ekipler vatandaşa ekmek, gıda, sebze ve meyve dağıtımının yanı sıra hasta olan vatandaşlarında imdadına yetişti.

Şanlıurfa “da corona virüsüne karşı alınan önlemler kapsamında sokağa çıkma yasağının  uygulandığı 4 günde  vatandaşların talepleri gece geç saatlerine kadar Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından  anında yerine  getirildi. Vatandaşların zabıtadan temel ihtiyaç maddelerinin yanı sıra ilginç talepleri de oldu. Coronavirüs sürecinde gece gündüz demeden vatandaşların ihtiyaçlarını  anında karşılayan Büyükşehir Belediyesi  zabıta ekipleri zorlu günlerde halkın yanında oldu. Zabıta ekipleri vatandaşın her türlü ihtiyacına ulaşmaya çalıştı.

 

Başta sağlık çalışanları olmak üzere, mesai çıkışı araç bulamadıkları için  evlerine  gitmeyenleri  ikametlerine götüren büyükşehir  belediyesi zabıta ekipleri ilacı biten yaşlı hastaların hastanede reçetelerini yazdırarak eczaneden aldığı ilaçlarını evlerinde  teslim etti.

 

65 yaş üstü vatandaşların ekmek ihtiyaçlarını fırından temin eden zabıta ambulansla gittikleri hastanede tedavilerinin ardından taburcu olanları evlerine ulaştırdı. Yaşlı vatandaşların maaşlarını bankadan çekip evlerinde kendilerine teslim ederken, sokağa çıkma yasağından dolayı kapalı olan iş yerinde beslediği güvercinlere yem veremeyen vatandaşında imdadına yetişti.

 

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle evden çıkamayanların pazar ve market alışverişlerini de yapan zabıta, annesi ve babasından haber alamayanların gittikleri adreste telefon ile görüştürerek endişelerini giderdi



Haber Merkezi



büyükşehir belediyesi zabıta ekipleri sokağa çıkma yasağı ekmek gıda sebze ve meyve dağıtımı sağlık çalışanları