Sağlık durumunu inceledi

TAKİP ET

Milli Savunma Bakanlığı Askeri Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Tuğgeneral Durmuş Aydemir, Şanlıurfa'ya gelerek Barış Pınarı Harekatı kapsamında yaralıların tedavi edildiği hastanelerin durumunu inceledi.

Barış Pınarı Harekatı kapsamında YPG/PKK terör örgütü tarafından yapılan saldırılar sonucu yaralananlar için sınır bölgelerindeki hastanelerde de sağlık personelleri yoğun bir çalışma gösteriyor. Suriye tarafından getirilen yaralılar da Şanlıurfa'daki hastanelerde tedavi altına alınıyor.







MSB Askeri Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Durmuş Aydemir de Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş’u ziyaret etti. Aydemir, Barış Pınarı Harekâtı kapsamında sunulan sağlık hizmetleri alanında gösterilen başarılı hizmetler ve organizasyon için teşekkürlerini ileterek İl Sağlı Müdürü Erkuş'a plaket takdiminde bulundu.

 

sağlık durumunu inceledi milli savunma bakanlığı barış pınarı harekatı kapsamında ypg/pkk terör örgütü tarafından yapılan saldırılar suriye tarafından getirilen yaralılar da Şanlıurfadaki