Sağlıkçılar bu habere dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık çalışanlarıyla bir araya geldiği iftar programında yaptığı konuşmasında 42 bin 500 sağlık personeli alacaklarını söyledi.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nde düzenlenen iftar programında sağlık çalışanları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan sağlıkçıları ilgilendiren müjdelerini peş peşe sıraladı.

"CUMHURBAŞKANI MÜJDEYİ VERDİ"

Milyonlarca insanın hayatına mal olan koronavirüs salgınından dünyayla birlikte biz de olumsuz etkilendik. Sağlık ordumuzun cansiperane gayretleri ve vakitlice aldığımız tedbirler sayesinde salgın döneminde hiçbir vatandaşımızı çaresiz bırakmadık diyerek açıklama yapan Cumhurbaşkanı “Yeni katılımlarla sağlık ordumuzu daha da güçlendiriyoruz. Türkiye genelinde 42 bin 500 sağlık personeli alıyoruz. Bunlardan 2 bin 832 sürekli işçiyle, 9 bin 59 sözleşmeli sağlık personelinin atamasını deprem bölgesindeki illere yapacağız. Felaketin yaralarının en kısa sürede sarılması için gereken her türlü çabayı sergileyeceğiz” diyerek müjde verdi.

"CUMHURBAŞKANI MUHALEFETE DEĞİNMEDEN GEÇEMEDİ"

Muhalefet tarafından yapılan bir takım eleştirilenin de olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Salgın günlerinde büyük bir ihtiyacı karşılayan şehir hastanelerimiz depremde yaralanan kardeşlerimizin tedavisinde de çok kritik yol oynadılar. Toplamda 30 bin 197 yataklı 21 şehir hastanemiz şu an vatandaşlarımıza en üst standartta sağlık hizmeti veriyor. Kimi çevrelerin mesnetsiz saldırılarına rağmen bu devasa sağlık yatırımlarını ülkemize kazandırmaktan gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

KADER TOPAL/ URFA DEĞİŞİM

Cumhurbaşkanı Erdoğan 42 bin 500 sağlık personeli alacaklarını söyledi iftar programı iftar programı