"Sahamız dezavantaj oldu"

TAKİP ET

Karaköprü Belediyespor teknik direktörü Hüseyin Dağ, Faruk Çelik Stadının zeminin bozuk olması nedeniyle iç saha maçlarında istedikleri puanları alamadıklarını söyledi.

Karaköprü Belediyespor - Bergama Belediyespor, karşılaşmasının ardından gazetemize değerlendirmelerde bulunan Karaköprü Belediyespor teknik direktörü Hüseyin Dağ, futbolcularına güzel oyunundan dolayı tebrik ederek, Faruk Çelik Stadyumunun zeminin bozuk olması nedeniyle puanlar kaybettiklerini söyledi.

Karaköprü Belediyespor teknik direktörü Hüseyin Dağ, Bergama maçı sonrası yaptığı değerlendirme de şu ifadelere yer verdi: “Ben geldiğimde alttan ikinci sırada ve 4 puanı vardı. Kaliteli futbolculardan oluşan kaliteli bir takım Karaköprü, geri dönüşlerimiz biraz zaman aldı. Özellikle deplasmanda aldığımız başarıyı iç sahaya yansıtamadık. Sahamızın kötü olması ve teknik kapasitesi yüksek futbolcularımız için dezavantaj oldu. Top oynamak isteyemeyen rakipler için sahamız avantaj oldu. Bunun en belirgin örneği ise Kozan Belediyespor ile sahamızda 2-2 berabere kaldık.  Bugün takımım güzel bir oyun ortaya koyarak galibiyeti aldık. 15 günde 5 maç yaptık. 3 günde 1 maç yapıyoruz. Kadro kısıtlı olduğundan hep aynı futbolcularla sahaya çıktık. Bu süreçte tüm arkadaşlara şans verdik. Onlarda bu süreci doğru kullanınca verim aldık.”