Saldırı an ve an kameralara yansıdı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da akraba olan iki aile arasında çıkan kavgada 5 kişinin hayatını kaybettiği kavga'da yaşananlar kameralara yansıdı.

Şanlıurfa-Adıyaman karayolunun 18’nci kilometresinde yer alan kırsal Remzi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında arazi anlaşmazlığı sonucu husumeti bulunaniki aile arazi anlaşmazlığını görüşmek üzere Remzi Mahallesinde toplandı. kısa sürede taraflar arasındaki anlaşmazlık büyüyerek tabanca ve uzun namlu tüfekler kullanıldı. iki aile arasında oluşan silahlı kavgada, Mehmet Emin Avcı, İbrahim Polat, Ömer Avcı, Mustafa Avcı ve Elif Avcı hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı.

Kavga anı yoldan geçen vatandaşların kameralarına yansıdı.
Karayolu üzerinde yaşanan silahlı kavga, yoldan geçenler cep telefonuyla kaydedildi. Bir sürücünün görüntüleri çekerken çatışma olduğunu ve silah seslerinin geldiğini söylediği görüldü. Görüntülerin devamında ise yerde yatan ölü ve yaralılar olduğu kameralara yansıdı olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahale yapıldıktan sonra şanlıurfa Mehmet akif ersoy devlet hastanesine kaldırıldı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 5 kişi hayatını kaybetti.
Olayla ilgili geniş çaplı önlem alındı.