Salıcı'dan Bakan Soylu'ya zehir zemberek sözler

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi genel başkan yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi. Urfa'da üye katılım toplantısında konuşan Salıcı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Urfa'da ne kadar mafya baronu varsa hepsiyle fotoğrafı var." dedi.

Şanlıurfa'da bulunan Tahir Elçi konferans salonunda konuşan salıcı içişleri bakanı Süleyman soylu' ya zehir zemberek sözler söyledi.

Süleyman Soylu'nun Şanlıurfa'da bulunan hiçbir  vatandaşla fotoğrafının olmadığını söyleyen Salıcı Urfa'da hangi mafya baronu varsa onunla fotoğrafı olduğunu iddia etti.

“MAFYA BARONLARIYLA BOY BOY FOTOĞRAFLARI VAR”

Konuşmasında şu ifadelere yer veren Salıcı şunları kaydetti: "Onun hiçbir gariban Şanlıurfalı ile fotoğrafını bulamazsınız, ama Urfa'da hangi mafya baronu varsa onunla fotoğrafını bulabilirsiniz. Onun namuslu alın teri ile çalışan insanlarla pek fotoğrafını bulamazsınız. Ama bir kişi uyuşturucu baronu ise Süleyman Soylu'nun onunla boy boy fotoğrafını bulabilirsiniz.” dedi.

“ONLAR ORADA FİNK ATIYORSA SENİN ORADA NE İŞİN VAR”

Sözlerine daha sonra şu şekilde devam eden Salıcı" Süleyman Soylu'nun görevi ülkede güvenliği sağlamak. Bizim çocuklarımız güvenli bir şekilde okusun okul kapılarının önünde uyuşturucu satılmasın diye görevini yerine getirmesi gerekiyor. İşte Süleyman Soylu'nun asıl görevi budur ve  iç işleri bakanı onun için var. Onun için biz Süleyman Soylu'ya “Foto Roman Süleyman” diyoruz. Çünkü o bunu hak ediyor.  Çıkıp diyor ki Mardin gibi Nusaybin gibi bazı   ilçelerimizde yabancı istihbarat örgütleri fink atıyor. Terör örgütlerinin elemanları var. Sayın Süleyman Soylu sen Türkiye tarihini herhalde Adalet ve Kalkınma Partisi'nin  kurulmasıyla başlatıyorsun. Senin bahsettiğin bu ilçeler Türkiye'nin ilçeleri, eğer burada yabancı uyrukların mensupları Fink atıyorsa sen orada ne iş yapıyorsun kardeş.  Biraz onurlu ol bu işi yapamıyorsan istifa et." Şeklinde konuştu.