Salıcı: "Urfa bu kadar güzelliğin arasında kötü yönetimi hak etmiyor"

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi genel başkan yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı bir dizi temaslarda bulunmak üzere sabah saatlerinde Şanlıurfa'ya geldi.

KADER TOPAL/URFA DEĞİŞİM Cumhuriyet Halk Partisi genel başkan yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı Şanlıurfa'da bulunan Tahir Elçi konferans salonunda partiye yeni katılan üyeleriyle buluştu.

Buluşmaya Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa milletvekili Aziz Aydınlık, İlçe belediye başkanları, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları ve çok sayıda üyenin katılımıyla bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

“HER GÜN BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Programın açılış konuşmasını yapan Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa il başkanı Ferhat Karadağ şunları kaydetti: “Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olarak her gün büyümeye devam ediyoruz. Bu büyümede aramıza yeni katılan tüm yol arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun bize katılın ağrısına ses vererek bugün bize katıldığınız için tekrar size teşekkür ediyorum gücümüze güç kattınız.” diyerek Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılanlara teşekkür etti.

“HER ZAMAN ŞANLIURFALILARIN SESİ OLDUM VE OLMAYA DA DEVAM EDECEĞİM”

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa milletvekili Aziz Aydınlık ise Her zaman partisinin yanında olduğunu vurgulayarak: “Genel başkanımızın “Bize katılın” dediğinden bu yana Şanlıurfa'da 17 yıl il başkanlığı yaptım 5 yıldır da Parlamentodayım. Her zaman Şanlıurfalıların sesi oldum ve sesi olmaya da devam edeceğim. Şanlıurfa'da ne zaman sıkıntı olursa yetiştim ve örgütümün yanında oldum. Örgütümüzle birlikte Şanlıurfa'yı temsil ediyoruz. Buraya gelen genel başkan yardımcımıza, milletvekillerine, yeni katılan üyelerimize ilçe başkanlarımıza ve gelen tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

“HALKIN OYUYLA GELDİYSENİZ HALKIN OYUYLA DA GİDECEKSİNİZ”

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere kente gelen Cumhuriyet Halk Partisi genel başkan yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı: “Urfa Bu kadar güzelliğin arasında bu kadar kötü bir yönetimi hak etmeyen bir şehir, sadece Urfa değil Türkiye uzun zamandan beridir çok kötü yönetiliyor. Bu yüzden bizim Türkiye'de yeni bir yönetim anlayışına ihtiyacımız var. Bu başlangıçta da Türkiye'nin doğusu ile batısıyla her tarafta aynı anda organize olup altılı masa ile beraber bu süreci yapacağız inşallah. Türkiye bir değişim sürecine girdi bu değişimi vatandaşımız sokakta görüyor, kendisi hissediyor ama bu değişimin gerçekleşmesi için bir seçime ihtiyaç var. Bu seçim demokratik bir seçim olacak. Biz ne zaman değişim dersek iktidar taraftarları çekiniyorlar. Diyorlar ki “Siz darbeci misiniz? İktidar değiştirmek ne zamandan beridir darbecilik oluyor. Siz nasıl halkın oyuyla geldiyseniz bu halkın oylarıyla da gideceksiniz.” Diyerek sert konuştu.