Şalıurfaspor'dan TFF'ye Süper Kupa teklifi!

TAKİP ET

Trendyol 1. Lig takımlarının başkanlar toplantısına katılan Çadırcı, Süper Kupa Finali'nin Şanlıurfa'da oynanması için teklifte bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Tesislerinde Trendyol 1. Lig takım başkanlarının toplantısını düzenledi. Astor Enerji Şanlıurfaspor Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Mustafa Çadırcı toplantıda takımını temsilen katıldı. Çadırcı, Başkan Büyükekşi'ye Şanlıurfaspor forması ve Göbeklitepe tablosu hediye etti

Astor Enerji Şanlıurfaspor Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Mustafa Çadırcı toplantı sonrası yapığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Teklifi yaptık Şanlıurfaspor adına. Süper kupanın İlimizde oynanması için resmi yazı yazılacak ortak paydaşlarımız Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfaspor Kulübü olarak yapacağız”

TFF’DEN AÇIKLAMA YAPILDI

1. Lig Kulüpler Birliği, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin katılımıyla Riva'da toplandı.

1. Lig Futbol Kulüpleri Birliği Derneği'nin Yönetim Kurulu Toplantısı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Trendyol 1. Lig kulüp başkanları ve temsilcilerinin katılımıyla Riva'da düzenlendi.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Talat Papatya ile Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Aztopal'ın da yer aldığı görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantının sonunda TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 1. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Murat Özkaya'ya A Millî Takım forması takdim ederken; Astor Enerji Şanlıurfaspor Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Mustafa Çadırcı da Başkan Büyükekşi'ye Şanlıurfaspor forması ve Göbeklitepe tablosu hediye etti.

Şalıurfaspor Trendyol 1. Lig Süper Kupa Finali Şanlıurfa