Şampiyonlardan Tugay Komutanına ziyaret

TAKİP ET

Kıck Boks Milli Takım Teknik Direktörü Murat Akaltun, Kıck Boks Dünya Kupası Şampiyonu Fatma Nursev Akaltun, Kıck Boks Avrupa Kupası Şampiyonu Muhittin Akaltun ve Kıck Boks Antrenörü Serhat Akagündüz, Şanlıurfa 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Oktay AĞBUGA'yı makamında ziyaret ettiler.

Tugay komutanı Oktay Ağbuga, Şampiyon sporcuları tek tek tebrik ederek elde etmiş oldukları bu büyük başarılardan dolayı mutlu ve gurur duyduklarını dile getiren Ağbuga, İnşallah daha büyük başarıları ülkemize kazandırarak şanlı bayrağımızı daima göndere çektirerek göğsümüzü kabartan başarılarla dolu bir yaşam diliyorum. Kıck Boks Milli Takım Teknik Direktörü Murat Akaltun, hocamıza ve sporcularımıza bundan sonraki turnuvalarda en kalbi duygularımla başarılar diliyorum.”

Kıck Boks Milli Takım Teknik Direktörü Murat Akaltun, “Komutanımızın spora ve sporcuya vermiş olduğu değer, önem, katkı ve ilgi alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçlerde de hem ilimiz hem ülkemiz adına daha iyi başarılar elde ederek şanlı bayrağımızı göndere çektirmek en büyük arzumuzdur. Hedeflerimize ulaşabilmemiz için daha çok çalışmamız, daha çok istememiz, daha çok odaklanmamız ve motive olmamız gerekiyor. İnşallah ekibimizle beraber İlimizde Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonalarımızın sayısını artırmak adına elimizden ne geliyorsa yapacağız” ifadeleri kullanıldı.
 




Tugay komutanı Oktay Ağbuga Kıck Boks Milli Takım Teknik Direktörü Murat Akaltun